اغسلى السردين واكشطى القشر من عليه وصفيه
ثم رشيه بالملح والبهارات والكارى واتركيه جابنا
بعدين هاتى كل سرينة وافتحيها من ضهرها بالسكين لما توصلى للبطن
هاتى التوم المفروم وضيفى له الملح والفلفل والكمون واحشى بيه السردين فى الفتحة اللى عملتيها
فى الوقت دا تكونى مسخنة الفرن وحاطة فيه صينية مدهونة زيت وتسيبها تسخن شوية
لما تخلصى الكمية اللى عندك
رصى السردين فى الصينية المدهونة بالزيت ودخليها الفرن على درجة حرارة متوسطة
حضرى بقا دقة توم بملح وفلفل وخل وليمون عشان ترشيها عليه اول ما يخرج من الفرن
اعملى معاها رز بالشعيرية وسلطة وبالهنا والشفا
جربوها ان شاء الله تعجبكم
No comments:
Post a Comment