Sunday, March 10, 2013

صينية سردين بالدقة



اغسلى السردين واكشطى القشر من عليه وصفيه
ثم رشيه بالملح والبهارات والكارى واتركيه جابنا
بعدين هاتى كل سرينة وافتحيها من ضهرها بالسكين لما توصلى للبطن

هاتى التوم المفروم وضيفى له الملح والفلفل والكمون واحشى بيه السردين فى الفتحة اللى عملتيها

فى الوقت دا تكونى مسخنة الفرن وحاطة فيه صينية مدهونة زيت وتسيبها تسخن شوية

لما تخلصى الكمية اللى عندك
رصى السردين فى الصينية المدهونة بالزيت ودخليها الفرن على درجة حرارة متوسطة

حضرى بقا دقة توم بملح وفلفل وخل وليمون عشان ترشيها عليه اول ما يخرج من الفرن



اعملى معاها رز بالشعيرية وسلطة وبالهنا والشفا
جربوها ان شاء الله تعجبكم

No comments:

Post a Comment