Sunday, March 10, 2013

ملوخية خضراء بالدقة والشهقة




بس انا عاوزة من الستات كل واحدة تقول بتعملها اذاى بالضبط .................سواء كانت مجمدة او خضراء طازجة يعنى

انا مش بلاقى هنا الملوخية الخضراء كتير وساعات بحس حتى لو لقيتها بتبقى مش نفس طعم الملوخية المصرية الجميلة بتاعتنا

ولو على الكيس ال400 جم ده بتحطى اد ايه شوربة عشان ماتسقطش........وليه بتسقط اساسا

ياللا عاوزا الطرق المختلفة لعملها ذى ماعملتوا كده فى البشاميل

يكون ليكم حزيل الشكر اذا ساعدتونى......بس ماحدش يعيب عشان انا قولت مش علطول بتطلع وحشة يعنى :lol:

0


1- مونتانا
2- فارم فرتس
2- لذه

لو بتحبيها تقيله تحطي مج او مج و نص شوربه
و عشان متسقطتش سيبيها تفك الاول او تحيطي الكيس في الشوربه السخنه و متولعيش عليها النار سيبها براحتها
و بعد كدا تولعي النار و تقلبي " بكابشه " من فوق لتحت
و بعدين التوم في شويه سمنه و تشششششششششششششششششششش
:lol:
خلاص بالهنا و الشفا

No comments:

Post a Comment